Activiteit jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 21 jaar die opgroeien met een familielid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Deze situatie kan een grote impact hebben op hun leven.

Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? En moet je daarom thuis vaak meehelpen of voor een familielid zorgen? Dan ben jij een jonge mantelzorger. 

In vergelijking met hun leeftijdsgenoten hebben jonge mantelzorgers maar weinig tijd voor zichzelf en voor leuke, ontspannende activiteiten. Daarom organiseert het jongerenwerk van De Skûle Welzijn regelmatig een activiteit speciaal voor deze doelgroep.

9 november organiseren wij een Sup activiteit i.s.m. SUP-Away in Zwembad Bloemketerp voor jonge mantelzorgers van 10 tot 21 jaar. Voor meer info en/of opgave: neem contact op met Rixt Hiemstra via r.hiemstra@deskule.nl of 06 16387836

Geen opmerkingen
Add a comment...

Your email is never published or shared. Velden zijn verplicht *

We      new friends!
Menu