Girl power ( in verband met Coronavirus voorlopig uitgesteld)

EXPEDITIE GIRL POWER

Het jongerenwerk van De Skûle Welzijn en Mandy Braet,  bekend van
Durven & Zo coachingsburo voor jongeren en ouders, organiseren in april een 4 delige workshop voor meiden van 13 t/m 18 jaar uit de gemeente Waadhoeke.

EXPEDITIE GIRL POWER

Het kan best lastig kan zijn om voor je eigen mening uit te komen. Ook keuzes maken voor jezelf kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Net als het maken van nieuwe reallife contacten (vriendinnen, stage, baantje). Voor meiden die (meer) zichzelf willen zijn maar niet altijd weten hoe.

WAT LEER JE?

Expeditie GIRL POWER is een training waarin je leert over zelfvertrouwen, communicatievaardigheden en je grenzen verkend. Je gaat op zoek naar je eigen schatten en leert je kracht in te zetten. Met schatten bedoelen we je kwaliteiten, ervaringen, je eigenheid en doelen. Je schatten kennen maakt je sterk. Je leert hoe je dit alles kan inzetten, waardoor je je krachtig voelt.

Dit gaan we oefenen door spelvormen als schatgravers, Het laten ervaren wat houding en lichaamstaal kan betekenen, mentale weerbaarheid, onderzoeken wat jij belangrijk vindt en je daarop kunnen focussen.

WAT IS HET RESULTAAT?

Je hebt inzichten en handvaten gekregen die je zelfbeeld versterken en je helpen om weerbaar te zijn in het maken van keuzes. Meer (be)grip op je emoties waardoor je jezelf beter leert kennen. Een cadeautje voor jezelf,
voor nu…..en de toekomst.

LESSEN

De EXPEDITIE GIRL POWER  bestaat uit 4 bijeenkomsten op de woensdagavond  in Menaldum. De exacte datums volgen nog! Locatie: Moolnersrak 11, 9036 MJ Menaam

Opgeven kan tot 27 maart door een mailtje te sturen naar r.hiemstra@deskule.nl.
Vragen; dan kun je ook bellen naar
Rixt Hiemstra,  06 – 16387836

EXTRA INFORMATIE

Wij vragen voor de cursus een eigen bijdrage van € 25,00. Omdat er veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling kunnen maximaal 14 meiden deelnemen.

N.B. Bij voldoende deelname uit
andere locaties binnen de gemeente Waadhoeke kunnen we in overleg
deze training ook elders aanbieden.

Geen opmerkingen
Add a comment...

Your email is never published or shared. Velden zijn verplicht *

We      new friends!
Menu